Tweewiel-Centrum Hub Nix is een begrip in Mechelen sinds 1930. De winkel is destijds opgericht door de familie Haan, bekend van de voormalige prof wielrenner,  winnaar van de ronde van Nederland en tevens deelnemer aan de Tour de France, dhr. Piet Haan.

In 1981 werd de zaak overgenomen door Hub Nix welke zijn sporen heeft verdiend in de trial sport. Zonen Mellie en Jeffrey zijn van kinds af aan nauw betrokken met de tweewiel- en motor sport en zetten dan ook sinds 2016 de bedrijfsvoering voort.

Tweewiel-Centrum Hub Nix is tweewieler specialist. Verkoop, verhuur en service zijn de 3 ingrediënten van ons familiebedrijf gevestigd in de kern van het Limburgse Heuvelland. Wij verkopen, verhuren en repareren. Buiten fietsen, racefietsen, mountainbikes en Elektrische fietsen kunt u bij ons ook terecht met u Scooter of Brommer.

Verkoop:
Met Giant als hoofdmerk voor fietsen en Sym voor scooters bent u bij ons aan het juiste adres voor een A merk fiets of scooter. Hebt u interesse in een ander merk of model? Geen probleem. graag informeren wij u naar de mogelijkheden. Naast een aantal Giant fietsen en Sym scooters hebben wij een ruime voorraad aan onderdelen, onderhoudsproducten en fietskleding.

Verhuur:
Bij ons kunt u fietsen, racefietsen, mountainbikes, Elektrische fietsen (E-bikes), scooters, kinderfietsen en kindermountainbikes huren. Grote groepen en bedrijfsuitjes zijn onze specialiteit. Op locatie brengen behoort ook tot de mogelijkheid. Voor grote groepen hanteren wij afwijkende tarieven, u kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor een offerte.

Service:
U tweewieler is bij ons in goede handen voor onderhoud of reparatie. Snelle, maar vooral goede service, staat bij ons hoog in het vaandel. In onze werkplaats zijn alle merken fietsen en scooters/brommers welkom. Wij bieden ook een ophaalservice aan, hierbij wordt de fiets of brommer bij u thuis opgehaald en kan deze ook worden terug gebracht.