Service & Onderhoud

Snelle maar vooral goede service in Zuid-Limburg.

Uw fiets is bij ons in goede handen voor onderhoud en/of reparatie werkzaamheden.

Periodiek onderhoud is belangrijk, niet alleen om de betrouwbaarheid te kunnen waarborgen maar ook om dure en onverwachte reparaties te voorkomen. Snelle maar vooral goede service staat bij ons hierbij hoog in het vaandel.

In onze werkplaats zijn alle merken fietsen welkom. Uiteraard bent u bij ons ook welkom met uw E-bike.

Periodiek onderhoud

Goed preventief onderhoud van uw fiets is heel belangrijk. Veiligheid staat hierbij voorop. Remmen, banden en verlichting moeten 100% in ode zijn. Daarbij voorkomt het tijdig controleren van uw fiets dure onverwachte reparaties veelal veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Dit komt de levensduur van uw fiets ten goede.

Staat u onderweg met pech?

U staat met uw fiets onderweg met een technisch probleem waardoor u uw weg niet kunt vervolgen. Wij komen u en uw fiets graag ophalen. Ongeacht of deze bij ons is gekocht.

Breng & haal service

Graag halen wij uw fiets op voor reparatie of onderhoud. Als wij de betreffende reparatie of onderhoud hebben uitgevoerd bestaat er ook de mogelijkheid om de fiets weer terug te brengen.

Schade expertise

Is er schade ontstaan aan uw fiets? Wij helpen u graag met het vaststellen van deze schade in samenwerking met uw verzekeringsmaatschappij.