Service

De serviceplek voor uw tweewieler in Mechelen

Uw tweewieler is bij ons in goede handen voor onderhoud of reparatie werkzaamheden, van het repareren van uw fietsketting tot een complete motor revisie voor uw scooter. Daarnaast is periodiek onderhoud belangrijk om de betrouwbaarheid te kunnen garanderen en voorkomt dure onverwachte reparaties. Snelle, maar vooral goede, service staat bij ons hierbij hoog in het vaandel.

In onze werkplaats zijn alle merken fietsen en scooters/brommers welkom. Uiteraard bent u bij ons ook welkom met uw E-bike.

Periodiek onderhoud

Het goed preventief onderhouden van uw fiets of scooter is heel belangrijk. Veiligheid staat hierbij bovenaan. Remmen, banden en verlichting moeten 100% in ode zijn. Daarbij voorkomt het tijdig controleren van uw scooter of fiets dure onverwachte reparaties door achterstalling onderhoud. De levensduur word hiermee vergroot.

Revisie

Voor het reviseren van uw 2 of 4 takt scooter of bromfiets bent u bij ons op het juiste adres. Tweewiel-centrum Hub Nix & Zn heeft jarenlange ervaring mede vanuit de kart sport en trial wereld.

Staat u onderweg met pech?

U staat met uw fiets of scooter onderweg met een technisch probleem waardoor u uw weg niet kunt vervolgen. Wij komen u en uw vervoersmiddel graag ophalen. Ongeacht of deze bij ons is gekocht.

Breng & haal service

Graag halen wij uw fiets of scooter op voor reparatie of onderhoud. Als wij de betreffende reparatie of onderhoud hebben uitgevoerd bestaat er ook de mogelijkheid om de scooter of fiets weer terug te brengen. Een leenfiets of scooter is indien gewenst ook voorhanden.

Schade expertise

Is er schade ontstaan aan uw scooter of fiets? Wij helpen u graag met het vaststellen van deze schade in samenwerking met uw verzekeringsmaatschappij.